Go to ...

Propaganda Blog

„Citește și dă mai departe!”

Propaganda Blog on YouTubeRSS Feed

Victoria Cetățenilor! Am câștigat o bătălie, dar nu și războiul, încă!


Victoria de azi este victoria cetățenilor, nu a politicienilor! Toți acei politicieni cu probleme penale, de la toate partidele, l-au susținut în secret pe Ponta, dar oamenii au ieșit și l-au votat pe Iohannis. Politicienii nu trebuie să confiște această victorie!

În ultimele săptămâni și mai ales astăzi 16 noiembrie mai mulți oameni din Timișoara am ieșit în stradă de la ora 13 pentru a protesta împotriva încălcării dreptului la vot și umilința la care au fost supuși românii din străinătate

Iată ce am cerut azi în stradă, și încă mai cerem, pornind de la scandări. miting-piata-operei-timisoara-4

„Dreptul la vot nu este un moft! / Uniți salvăm dreptul la vot! / Diaspora – nu vă bateți joc de ea! / Vor să voteze, lăsați-i să voteze! / Le-ați furat dreptul la vot! / Mulțumim Diaspora! / Ați fost eroi și în turul doi! / Jos guvernul trădător! Demisia! Demisia!” în concluzie:

– cerem actualului Guvern al României SĂ ÎȘI DEA DEMISIA! Pentru că este responsabil de organizarea execrabilă alegerilor și de încălcarea dreptului la vot al românilor din diaspora, care după ce au stat ore întregi la coadă, nici nu au votat și în plus au mai fost agresați de către forțele de ordine străine,

– cerem schimbarea legii electorale pentru introducerea votului prin corespondență și a votului electronic, pentru ca ceea ce s-a întâmplat azi SĂ NU SE MAI REPETE!

– schimbarea legilor și interzicerea traseismului politic și a pomenilor electorale și astfel falsificarea votului cetățenilor!

„Hoții, hoții, hoții! Voi ne-ați furat, noi ne-am deșteptat!

De Ne A – SĂ VINĂ SĂ VĂ IA!” – favorita mea :), în concluzie:

– cerem întrunirea de urgență a Parlamentului și RESPINGEREA LEGII AMNISTIEI ȘI GRAȚIERII pentru ca nici un politician corupt, de la orice partid, să nu mai poată scăpa! Cerem schimbarea legilor încât imunitatea parlamentarilor să nu mai împiedice justiția să își continue cursul!

„Jos comuniștii, jos securiștii! Punctul 8 de la Timișoara (nu e prea târziu!!) Înc-o revoluție pentru constituție!” în concluzie:

– cerem VOTAREA LEGII LUSTRAȚIEI și interzicerea găștii trans-partinice de foști comuniști și securiști care au jefuit țara în ultimii 25 de ani, SĂ NU MAI AJUNGĂ LA PUTERE!

„Noi vrem cultură, ei vor dictatură!”

– cerem ca educația să devină cu adevărat o prioritate națională!

N-am strigat nimic de Biserica Ortodoxă din respect pentru toți martiri creștini ai neamului, dar nu vrem să mai vedem biserica implicată în campania electorală!

Am câștigat o bătălie, dar nu și războiul, încă!

Să știe toți politicienii că de acum înainte nu mai pot face tot ce vor ei!

După ce ne-am ars cu Iliescu, Constantinescu, Năstase, Băsescu, Tăriceanu, Boc, Ponta, cu tot respectul, suflăm și-n Iohannis. 🙂

P.S. Klaus Iohannis a ținut primul discurs ca președinte ales, parțial parcă a citit de pe blogul ăsta. Nu e rău, nu e rău! Dar în stradă tot ieșim din când în când să vadă că gândim la fel. 🙂

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More Stories From CynicPropaganda