Go to ...

Propaganda Blog

„Citește și dă mai departe!”

Propaganda Blog on Google+Propaganda Blog on YouTubeRSS Feed

Marea Britanie va rămâne în UE


Întrebare ascultător Radio Erevan:

E adevărat că Marea Britanie va rămâne in Uniunea Europeană?

Radio Erevan:

Da, este adevărat, dar se va numi Mica Britanie.

Pe cât puneți pariu că Marea Britanie va rămâne în UE? 🙂

Păi după votul aparent pentru ieșirea din UE, de fapt un vot de ieșire a Angliei din Marea Britanie, următorul pas va fi un nou referendum în Scoția de separare de Marea Britanie, dar și de rămânere în UE. Care de data asta sigur va fi votat de cetățeni și încurajat voalat de Bruxelles, și chiar de Anglia. Mai mult sunt șanse mari ca UK să se rupă chiar înainte să iasă din UE.

Următoarea va fi Irlanda de Nord, acolo e mai complicat, dar sunt șanse mari ca și ei să voteze o rupere de Anglia, și chiar o reunificare cu Republica Irlanda.

Așa că va rămâne un nou stat ciuntit, o Mică Britanie (Little Britain), cu Anglia și Țara Galilor. Dar care având în vedere noul statut ar putea cere reintrarea în UE, mai ales dacă vor avea probleme mari economice, iar octogenarii din Puddingshire vor fi de mult trecuți în lumea celor … trecuți. Doar că atunci nu se va mai discuta de la egal la egal. Mari lorzi britanici vor trebui să accepte toate condițiile europene, inclusiv Euro, și alte cele. Vor fi ca niște cățeluși care se gudură pe lângă potaia cea mare.

Și să nu uităm de micuțul Gibraltar, râvnit de Spania.

Astăzi am asistat la prăbușirea Imperiul Britanic. Ce n-au reușit Napoleon sau Hitler au reușit țiganii români și tabloidele, lor, britanice.

Share

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More Stories From CynicPropaganda