Go to ...

Propaganda Blog

„Citește și dă mai departe!”

Propaganda Blog on Google+Propaganda Blog on YouTubeRSS Feed

Primarul Robu știa de riscurile de violență sexuală din Parcul Botanic din Timișoara


Nu fac niciodată publice conversațiile mele private, dar acum conștiința mă obligă să îmi încalc acest principiu. Deunăzi o adolescentă spune că a fost violată în Parcul Botanic.
După cum puteți vedea în print-screen-ul de mai jos din postare, într-o conversație din august vara trecută pe messenger-ul Facebook îl avertizam direct pe primarul Robu de pericolele la care sunt expuse fetele în parcul cu pricina. Mi-a mulțumit pentru informare și m-aș fi așteptat să facă ceva pentru protecția femeilor în Timișoara, doar are și el, ca mulți dintre noi, o fiică. Nu mult timp după aceea, spre onoarea mea, am întrat în rândul celor blocați de contul Nicolae Robu.
Din nefericire prea preocupat, fie de Facebook, fie de mega proiectele mai nou cu probleme la finalizare și finanțare, primarul Robu a uitat de cetățenii reali ai Timișoarei care mai trebuie să și trăiască în acest oraș. Îmi aduce aminte de alt mare conducător din vremuri apuse, despre care lumea zicea că era megaloman, în plus nici nu era prea iubit la Timișoara pentru că și-a pus slugile să împuște oamenii prin oraș.
Dați click mai jos și citiți discuția.
robu avertizare de viol
P.S. În ultimele zile (3-4 apr.) am observat o activitate intensă a poliției in zona Parcului Botanic. Deci se poate.
P.P.S. sau update. Se pare că într-adevăr, vestea e bună și nu a fost vorba de un viol ci de o iubire adolescentină consumată în cu totul altă parte. Însă tocmai ideea care au avut-o acești tineri de a veni în parcul Botanic și a clama că ar fi vorba de un viol în această locație ne confirmă că oamenii intuiesc că așa ceva se poate întâmpla acolo.                                  P.P.P.S. Observ prezența poliției seară de seară în Parcul Botanic, deci se poate.

 

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More Stories From CivicPropaganda